DR. IMMUN termékek
Kezdőoldal
DR. IMMUN Szájvíz
Szájápolás Tudástár
Anatómiai ismeretek
A fogászat története
A helyes szájhigiénia
Fog- és Szájbetegségek
Fogászati kezelések
Terhesség és fogak
Gyermekek fogazata
Betegségek és fog
Életmód és a fog
Hajhullás és fogászati góc
Céginformáció
A DR. IMMUN® márkanév vegyi anyag mentes, természetes anyagokat, így a gyógynövények gyógyító erejét, egészségmegőrző és szépségápoló készítmények kiváló minőségét fémjelzi.

Cégünk 1995-ben alakult. Az évek folyamán többféle tevékenységet végzett, de mindvégig feladatának tartotta a gyógynövénykutatást. Ennek a kitartó és alapos kutatómunkának az eredménye a DR. IMMUN® termékcsalád.

Célunkat már Rousseau megfogalmazta:”Vissza a természethez!”
Talán még soha nem volt annyira aktuális ez a felhívás, mint napjainkban!Összegezzünk néhány tényt, melyek indokolják e törekvés létfontosságát.


Több mint 6,5 milliárdan élünk a földön. Ennyi ember számára csak nagyüzemi módón lehet elegendő mennyiségű tisztálkodóSZER-t előállítani. A hangsúly a mennyiségen van, a minőség rovására. Ezek a „szerek” túlnyomórészt szintetikus alapanyagokból készülnek, tehát pótszerek.


Ha vannak is természetes összetevőik, mint például az élelmiSZEREK-nek, gyógySZEREK-nek sok adalékanyagot, szinezéket, állományjavítót, tartósítószereket… stb. tartalmaznak.

Minden nap több mint 100 ezer mesterséges vegyi anyag hatásának vagyunk kitéve otthonunkban.

A különböző SZEREINKben használt vegyi anyagok jelen vannak a szervezetünkben, mivel esszük, isszuk, belélegezzük, magunkra kenjük őket.

Különböző SZEReinkből hiányzik az Élet, melyre az élő sejteknek pedig szükségük lenne az egészséges működésükhöz, és a regenerálódáshoz.

Ezért a szó legszorosabb értelmében a test ápolásáról abban az esetben beszélhetünk, ha az élő anyagokkal történik. Röviden így is definiálhatnánk: a természetes anyagok az életet hordozzák, a szintetikus anyagok pedig halott anyagok, így mérgek, salakanyagok.


Rák, asztma, allergia, terméketlenség, meddőség, idegrendszeri károsodás, születési és fejlődési rendellenességek. Sokat hallhatunk manapság ezeknek a betegségeknek a folyamatos növekedéséről.
A rák világszerte az egyik legfőbb elhalálozási ok: 2005-ben 7,6 millió ember halt meg rákban és becslések szerint a következő 10 évben 84 millió ember halálát okozza majd rákos megbetegedés, amennyiben nem tesznek lépéseket ellene.
Az ember olyan a földnek, mint testnek a rák. Egyre növekvő környezetszennyezés ózonritkulást, éghajlatváltozást, elsivatagosodást, ivóvíz-biztosítási problémákat, talajeróziót és talajszennyezést, mérgező radioaktív és egyéb anyagok felhalmozódását, növény- és állatfajok kipusztulását, kipusztítását eredményezi. Ellopjuk gyermekeink elől a jövőt!

Mindezen tények figyelembevételével cégünk alapvető célja, hogy termékeink színvonala megfeleljen a hazai és nemzetközi piac mindenkori igényeinek. Vevőink bizalmának megtartása és fokozása érdekében elsőrendű fontosságú az állandó - kiváló - minőségű, állatkísérletek nélküli, hatékony termékek előállítása.

Mindezeket szem előtt tartva a DR. IMMUN KFT. mindent megtesz a magas szintű termékminőség biztosítása érdekében, amely mellett fontos szempont a fogyasztók egészsége, biztonsága és környezetünk védelme. Cégünk vezetése elkötelezte magát a fent rögzített célok és feladatok megvalósítása mellett, így ennek szellemében fejleszti termékeit és irányítja a gyártás folyamatát.Kapcsolat:

DR. IMMUN KFT.
3000 Hatvan
Harmónia u. 7.

T: 06-30/9-53-56-52

Hívjon bátran bennünket, bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk! 
Egyéb információk
Nagyker. partnerek
Munkatársakat keresünk!
Bannercsere
Link regisztráció
Szótár
Vásárlói vélemények
Hajhullás ellen
Advertisment:
Tyúkszem, szemölcs
Advertisment:
DR. IMMUN hajkúra
Advertisment: