Kezdőoldal
2018.04.21 [07:42]
DR. IMMUN termékek
Kezdőoldal
DR. IMMUN Szájvíz
Szájápolás Tudástár
Anatómiai ismeretek
A fogászat története
A helyes szájhigiénia
Fog- és Szájbetegségek
Fogászati kezelések
Terhesség és fogak
Gyermekek fogazata
Betegségek és fog
Életmód és a fog
Hajhullás és fogászati góc
DR. IMMUN® 6 gyógynövényes Szájvíz koncentrátum

Ínygyulladás és rossz lehelet esetén

A DR. IMMUN® Szájvíz egyedülálló a szájápolási termékek között, mivel 100%-ban természetes, védett receptúra alapján készül. Koncentrált, különleges minőségű gyógynövény-hatóanyagai révén erőteljes és hatékony készítmény. ínygyulladás, rossz lehelet

1. Az ínyproblémák kialakulásáért a felhalmozódott plakkokban (bakteriális lepedék) található baktériumok és azok anyagcsere melléktermékei a felelősek, mert irritálják, majd megbetegítik a fogínyt. A szájvíz használata nélkülözhetetlen – különösen gyulladásos folyamatok esetén -, mert olyan helyekre is eljut, ahová a fogkefe és a fogselyem sem ér el. Ezért ajánlott a szájvíz fogmosás utáni rendszeres alkalmazása megelőzés, valamint az íny és a szájüreg ápolása céljából. ínygyulladás, rossz lehelet


Hogyan ismerhető fel az ínygyulladás?

Az ínygyulladás első jele a fogmosáskor jelentkező ínyvérzés, az ínyszéli duzzanat, apró hólyagok, fekélyek az ínyen, de okozhat kellemetlen lehelet is. Az ínygyulladás a kezdeti stádiumban még nem jár különösebb fájdalommal, habár az íny pirossá és duzzadttá válik.
Sajnos sokakban ezért általában nem is tudatosul, hogy milyen veszélyes folyamat vette kezdetét. A kezeletlen fogíny ugyanis fokozatosan visszahúzódik, kialakul az ínysorvadás. Az egyre mélyebbre hatoló gyulladás nemcsak az ínyt károsítja, hanem a fogat tartó szöveteket, a csontot, és a gyökérhártyát is. A folyamat végül a fogak kilazulásához, kihullásához vezethet. ínygyulladás, rossz lehelet

gulllldá, rossz lehelet
A DR. IMMUN® Szájvíz koncentrátum kizárólag természetes anyagokat tartalmaz! ínygyulladás, rossz lehelet
A mesterséges anyagokból álló készítmények komoly veszélyeket rejthetnek számunkra, mivel a száj nyálkahártyája különösen vékony, így azon keresztül rendkívül gyorsan fel tudnak szívódni a káros vegyi anyagok. A napjainkban alkalmazott hatalmas mennyiségű vegyi anyagok is hozzájárulhatnak az asztma, allergiás és a rákos megbetegedések számának rohamos növekedéséhez. ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet
ínygyulladás, rossz lehelet
Ajánlott a termék rendszeres használata: szájszag ellen, fogínyvérzés és gyulladás esetén az íny ápolására, érzékeny fogakra.
A termék, ha véletlenül lenyelésre kerül, semmilyen káros hatással nem bír, mivel természetes összetevőkből áll. Azonban vegyük figyelembe, hogy alkoholt tartalmaz.
égyulladás, rossz
ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet
Felhasználási javaslat: Mérjünk ki a pumpás adagolóval egy pohárba 1 evőkanálnyi szájvíz-koncentrátumot, majd hígítsuk ízlés szerint langyos vízzel. Hígítás nélkül a fogíny ecsetelésére is alkalmas! Ajánlott hígítás: 1 evőkanál koncentrátumhoz adjunk 5 evőkanál vizet. ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet
Fogmosás vagy étkezések után többször alaposan öblögessünk 30-40 másodpercig. A szájvizet préseljük át erőteljesen a fogközökön, hogy a fellazított lepedéket, baktériumokat, ételmaradékokat el tudjuk távolítani. A kezelés után már ne öblögessünk vízzel! A száj hátsó üregét és a nyelv tetejét gargarizálás által fertőtleníthetjük! A kezelés ideje ínygyulladás esetén legalább 3 hónap.
ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet
Összetevők: 6 gyógynövény alkoholos-vizes kivonata. ínygyulladás, rossz lehelet
Kiszerelés: 150 ml szájvíz koncentrátum, pumpás adagolóval ellátott üvegben. ínygyulladás, rossz lehelet
Ajánlott fogyasztói ár: 2650 Ft. ínygyulladás, rossz lehelet ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet
ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet
A DR. IMMUN® Szájvíz minőségi érték a szájápolásban!
ínygyulladás, rossz lehelet
Magyar termék!
ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás, rossz lehelet, ínygyulladás, rossz lehelet, ínysorvadás, ínygyulladás,
www.drimmun.com, www.hairwellness.hu, www.drmassage.hu

 

Ínygyulladás, ínysorvadás, rossz lehelet

35 éves kor után már nem a fogszuvasodás, hanem a fog körüli szövetek gyulladása (periodontitis) miatt veszítjük el legtöbb fogunkat. Statisztikák szerint az összes elveszített fog 80%-nak ínybetegség áll a hátterében.
Tovább...
 

Rossz lehelet - szájszag, halitosis, ínygyulladás


Tény az, hogy nagyon sokan nem is tudják, hogy szájszaguk van. A környezetet ugyan bosszantja a kellemetlen szag, de az arra való utalás tabunak számít.
Tovább...
 

A fog részei, ínygyulladás, rossz lehelet


Csontos képződmények, amelyek alapvető feladata a táplálék feldarabolása, megőrlése. A fogak szabadon álló, látható részét – amely benyúlik a szájüregbe – koronának, középső – a fogíny által fedett – részét a fog nyakának, az alsó – a felső állcsont és az állkapocs fogmedreibe beékelt részét pedig gyökérnek nevezzük.

Tovább...
 

A szájüreg, ínygyulladás, rossz lehelet

A szájüreg két részből áll: a fogsorokon belül elhelyezkedő tulajdonképpeni szájüregre (cavun oris proprium) – ezen belül mozog a nyelv -, és egy másik kisebb üregre az előcsarnokra (vetibulum oris) – osztható, amely a fogsorokon kívül, azok, valamint az ajkak és a jobb és bal pofa között található.
Tovább...
 

Implantátumok, ínygyulladás, rossz lehelet

Az elveszett fogak pótlására szolgáló, bioanyagból készülő műfoggyökeret fogászati implantátumnak nevezzük. Anyaga a legtöbb esetben ötvözetlen titán, amelyet a szervezet teljes mértékben elfogad. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha azt természetes fogra helyeznénk.
Tovább...
 

Fog- és szájápolás a terhesség idején, ínygyulladás, rossz lehelet

Az áldott állapot a legtöbb édesanya esetében az örömteli várakozás izgalmas ideje. Ugyanakkor együtt járhat bizonyos nem várt tényezőkkel a szájüreg fizikális állapotában. Cikkünkben a terhesség idején történő fog- és szájápolással foglalkozunk.Tovább...
 

Cukorbetegség és fogak ínygyulladás, rossz lehelet


A fogszuvasodásra való hajlam hasonló a diabéteszesek és az egészségesek körében annak ellenére, hogy a cukorbetegek szacharózmentes diétája kedvező lehetne a megelőzésében. Mivel a diabeteszesek nyálelválasztása csökkent, alacsony a nyál pH-értéke és a fogak természetes öntisztulása romlik. A nyál savasodását kiváltó alacsony pH-érték előmozdítja a fogszuvasodásért felelős úgynevezett savtűrő mikroorganizmusok szaporodását.

Tovább...
 

Fogfehérítés, ínygyulladás, rossz lehelet

Fogfehérítés már több mint száz éve létezik és a műszaki fejlődés természetesen sokat javított az alkalmazott módszereken. Az USA-ban ezeket az eljárásokat évente több milliószor alkalmazzák és ma már Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít az un. kozmetikai fogászat.
Tovább...
 
További tartalom...
Egyéb információk
Nagyker. partnerek
Munkatársakat keresünk!
Bannercsere
Link regisztráció
Szótár
Vásárlói vélemények
Hajhullás ellen
Advertisment:
Tyúkszem, szemölcs
Advertisment:
DR. IMMUN hajkúra
Advertisment: